Ai inchiriat un autoturism de la noi? Te rugam sa scri parerea ta. Multumim.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

 

Citeste mai jos recenziile primite din partea clientilor nostrii pentru a observa calitatea serviciilor pe care noi le oferim. Multumim

 

SERIOZITATE DIN PARTEA BUCURESTIRENT.RO

★★★★★
Fratele meu Ciprian C. mi-a recomandat firma dvs (a fost client vara trecuta). Din cele povestite a fost foarte multumit de serviciile dumneavoastre, inca de la aeroport, chiar daca avionul a avut o intarziere mai mare de o ora, reprezentantii dvs. l-au asteptat, asa cum se stabilise prin intermediul email-ului. Masina avea plinul facut, astfel ca singura lor preocupare a fost doar sa isi vada de familie si de drumul spre destinatie. Autoturismul inchiriat nu le-a facut nici o problema, nici tehnic, nici acte, totul super OK. Emotii au mai avut la predarea masinii cand nu stiau daca nu cumva reprezentatii dvs le vor retine din garantie, dar se pare ca SERIOZITATEA este cuvantul de ordine din firma TITANRENT. Nu ni s-a retinut nici un EURO in plus, nici alte taxe de asigurare, nimic peste cele comunicate in emailul de confirmare a rezervarii.
- Radu C

LIVRARE MASINA AEROPORT OTOPENI

★★★★★
Pentru livrare masina aeroport Otopeni apelati cu incredere la ei, firma serioasa care nu m-a dezamagit, preutrile sunt acceptabile, pentru a doua oara se face si discount de 7%.
- Ana Eugen

RECOMAND

★★★★★
Am inchiriat in perioada 25 - 30 iunie Dacia Logan cu livrare la aeroportul Otopeni totul a decurs bine, recomand.
- Dumitru Dan

RECOMAND

★★★★★
Tocmai ce ne-am intors din concediu, este al doilea an la rand cand inchiriem o masina de la ei, au servicii ireprosabile si preturi bune, recomand.
- Andreea Bianca S.

FOARTE BUN!

★★★★★
Am inchiriat de la BucurestiRent.ro prima oara acum 3 ani, iar a doua oara anul asta. Am fost multumit si prima oara de serviciile oferite, dar anul acesta mi-au depasit asteptarile pentru ca si-au imbunatatit considerabil serviciile. Am constatat ca pretul a ramas la fel de accesibil, insa masina mi-a fost livrata intr-o seara ploioasa de vineri chiar la birou, lucru care mi-a salvat timp pretios - am putut sa plec direct in vacanta la munte. La intoarcere am agreat un loc de ridicare a masinii chiar din fata blocului meu. Efort minim pentru mine, satisfactie maxima. Am mai recomandat si altor prieteni Titan Rent si au fost si ei la fel de multumiti. Masina a functionat impecabil, ce sa mai, recomand din toata inima si voi reveni tot aici si data viitoare cand am nevoie sa inchiriez o masina. Succes!
- Cosmin

AM REVENIT

★★★★★
Este al doilea an la rand cand revenim in tara de sarbatori si inchiriem masina de data aceasta luam Skoda Octavia e la pret bun, recomand cu caldura.
- Tudose Lucian

MULTUMIT DE SERVICII

★★★★★
Prompti, serviciile impecabile totul a decurs bine pe gerurile din Bucuresti gata si cu concediul :)). Razvan din Spania.
- Radu Razvan

RECOMAND 100%

★★★★★
Am închiriat masini de mai multe orii în ultimii 2 de ani. Pretul este OK baieti din Bucuresti sunt profi. Va multumesc!
- Anisoara George

RECOMAND

★★★★★
Seriosi, punctuali, preturi mai mult decat ok, Am colaborat de cateva ori cu BucurestiRent.ro si fara indoiala voi colabora si pe viitor. Multumesc mult Doru!
- Tom Valsan

PERFECT

★★★★★
Inchiriez de mai mult de 5 ani de la BucurestiRent.ro, totul a fost ok. Recomand tuturor.
- Biro

RECOMAND CU INCREDERE

★★★★★
Este al doilea an la rand cand inchiriez de la ei. Personalul este zâmbitor si profesionist. Multumesc domnului Doru.
- Magda Alexandrescu

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp