Vi in concediu acasa si ai nevoie de o masina la aeroportul Otopeni din Bucuresti sa te preia?

Ai nevoie de o masina cand te duci la aeroportul Otopeni?

Perfect! Noi iti oferim serviciul de inchirieri auto la pret foarte avantajos pentru tine, FARA COSTURI ASCUNSE!

Intra la sectiunea REZERVARI, alege-ti de acolo autoturismul care-l doresti, daca nu iti place sa conduci iti oferim si sofer, de asemenea gps-ul si scaunul pentru copil sunt incluse in pret. Imediat dupa ce ai rezervat automobilul un consultant te va contacta imediat.

 

CINE SUNTEM ?

Site-ul BucurestiRent.ro este reprezentat de compania Titan Rent SRL, companie de inchirieri auto ce ofera servicii de inchirieri auto de peste 10 ani de zile in Bucuresti dar oferim si transfer de la sau catre aeroporturile: Baneasa sau Otopeni din Bucuresti.

Flota noastra auto destinata inchirierii transportului intern si extern este alcatuita din masini mici, medii, van-uri(mini-microbuze), masini de lux, masini 4×4 si limuzine. Tarifere percepute de catre compania noastra sunt pentru orice tip de persoana fizica sau juridica. De asemenea oferim si discount-uri clientilor fideli sau persoanelor fizice si juridice care doresc sa inchirieze un autoturism sau mai multe pe o perioada mai luga de timp.

 

Vrei sa vezi ce zic clientii nostri despre noi?
Te rugam sa intri la sectiunea RECENZII sau scrie pe google TITAN RENT si verifica recenziile si de pe profilul nostru de Google My Business.

 

CUM PUTEM FI CONTACTATI?

Telefon  NON-STOP: +(4) 0721.816.075 sau +(4) 0727.008.800
E-mail: office@bucurestirent.ro

 

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp