Fie ca sunteti persoana fizica sau juridica, compania noastra va ofera posibilitatea de a inchiria un automobil in bucuresti la un pret foarte avantajos. Preturile pe care noi le practicam in raport cu calitatea flotei auto, sunt preturi pe care orice persoana si le poate permite.

Oferim spre inchiriere automobile foarte dotate din punct de vedere al sigurantei si al confortului, automobile de diverse dimensiuni de la masini de oras pana la van-uri sau masini de teren. Preturile la inchirierile pe termen lung devin si mai mici, pentru mai multe detalii va rugam sa contactati un consultant pentru a va face o oferta personalizata.

Accesati din meniul site-ului nostru FLOTA AUTO si rezervati autoturismul pe care dumneavoastra-l doriti, imediat un consultant va va contacta imediat.

 

CINE SUNTEM ?

Site-ul BucurestiRent.ro este reprezentat de compania Titan Rent SRL, companie de inchirieri auto ce ofera servicii de inchirieri auto de peste 10 ani de zile in Bucuresti dar oferim si transfer de la sau catre aeroporturile: Baneasa sau Otopeni din Bucuresti.

Flota noastra auto destinata inchirierii transportului intern si extern este alcatuita din masini mici, medii, van-uri(mini-microbuze), masini de lux, masini 4×4 si limuzine. Tarifere percepute de catre compania noastra sunt pentru orice tip de persoana fizica sau juridica. De asemenea oferim si discount-uri clientilor fideli sau persoanelor fizice si juridice care doresc sa inchirieze un autoturism sau mai multe pe o perioada mai luga de timp.

 

Vrei sa vezi ce zic clientii nostri despre noi?
Te rugam sa intri la sectiunea RECENZII sau scrie pe google TITAN RENT si verifica recenziile si de pe profilul nostru de Google My Business.

 

CUM PUTEM FI CONTACTATI?

Telefon  NON-STOP: +(4) 0721.816.075 sau +(4) 0727.008.800
E-mail: office@bucurestirent.ro

 

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp