BucurestiRent.ro este un partener de mare incredere atat persoanelor fizice care doresc sa inchirieze un automobil dar si companiilor din Romania. Pentru a va convinge de calitatea serviciile pe care noi le oferim va rugam sa verificati sectiunea: Recenzii dar si pagina noastra de Google Plus.

 

CINE SUNTEM ?

Site-ul BucurestiRent.ro este reprezentat de compania Titan Rent SRL, companie de inchirieri auto ce ofera servicii de inchirieri auto de peste 10 ani de zile in Bucuresti dar oferim si transfer de la sau catre aeroporturile: Baneasa sau Otopeni din Bucuresti.

Flota noastra auto destinata inchirierii transportului intern si extern este alcatuita din masini mici, medii, van-uri(mini-microbuze), masini de lux, masini 4x4 si limuzine. Tarifere percepute de catre compania noastra sunt pentru orice tip de persoana fizica sau juridica. De asemenea oferim si discount-uri clientilor fideli sau persoanelor fizice si juridice care doresc sa inchirieze un autoturism sau mai multe pe o perioada mai luga de timp.

 

 

CE OFERIM?

Le oferim persoanelor fizice cat si persoanelor juridice solutia optima conform cerintelor lor si cel mai important aspect, flexibilitatea companiei noastre in relatia cu dumneavoastra pentru a va oferii la timp exact ceea ce aveti nevoie.  In functie de nevoile dumneavoastra si sfaturile consultantilor nostrii va oferim autoturisme la tarife prefentiale si oferte speciale. Toate masinile sunt noi, si pot fi inchiriate fara limita de kilometri cu toate taxele incluse.

Suntem foarte atenti in relatia noastra cu clientii si intotdeauna dorim sa oferim servicii la cel mai inalt nivel. Avem o echipa profesionista si mereu pregatita sa ajute intr-o maniera eficienta pentru rezolvarea oricarei cerinte in economisirea de timp si bani.

Va asteaptam NON-STOP cu noi oferte speciale 24/7.

 

FLOTA AUTO

Absolut orice autoturism din parcul nostru auto este dotat in mod standard cu: aer conditionat, airbag, abs si radio-cd. Pentru un confort sporit va rugam sa solicitati o oferta si un consultant din echipa noastra va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

 

CUM PUTEM FI CONTACTATI?

Telefon  NON-STOP: +(4) 0721.816.075 E-mail: office@bucurestirent.ro

 

*MENTIUNE

Dorim sa va informam ca pentru a inchiria autoturismul dorit de dumneavoastra la pretul cel mai mic, va recomandam sa ne contactati cat mai rapid. Preturile pe care noi le practicam sunt cele mai accesibile de pe piata inchirierilor auto din Bucuresti ceea ce inseamna ca unele clase de autoturisme sunt foarte solicitate pentru a fi inchiriate.

Cu cat ne contactati mai rapid cu atat mai repede va putem oferii automobilul pe care il doriti la pretul cel mai mic si la data la care doriti dumneavoastra. Pentru a va convinge mai mult de calitatea serviciilor noastre verificati recenziile primite din partea clientilor: click aici. Va multumim.

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp