Ce automobile poti inchiria ?

Companiile rent-a-car din Romania erau cunoscute in trecut pentru costurile ridicate ale serviciilor si ale garantiilor, indepartand romanii de ideea de inchiriere a unui automobil. In zilele noastre, astfel de servicii sunt foarte accesibile, permitand tuturor soferilor sa calatoreasca in mod confortabil, flexibil si fara griji.

Fie ca iti doresti sa calatoresti in interes de serviciu sau cu scopul de a te relaxa, un automobil inchiriat iti ofera mult mai mult confort si flexibilitate. Atunci cand trebuie sa te deplasezi in alt oras, nu trebuie sa iti folosesti masina personala pentru a ajunge la destinatie, ci poti calatori mult mai rapid si mai placut cu avionul, urmand sa iti ridici masina dorita din aeroportul pe care aterizezi.

Astfel de servici aduc modernitate, confort si viteza in vietile soferilor care aleg sa se bucure de avantaje precum asistenta rutiera, GPS, accesorii pentru confortul copiilor si multe altele.

Ce masina inchiriezi atunci cand calatoresti?

Obiectivul inchirierii unui automobil este acela de a te simti confortabil si de a calatori in siguranta. In cele mai multe cazuri, soferii aleg sa inchirieze masini atunci cand participa la evenimente importante, atunci cand merg in vacanta, atunci cand vor sa viziteze un oras nou sau atunci cand inchirierea devine mai convenabila decat intretinerea masinii proprii.

Atunci cand inchiriezi un automobil, insa, primul lucru la care te gandesti este modelul masinii pe care il conduci. Companiile de rent-a-car ofera clientilor lor flote de masini care indeplinesc orice cerinta.

Bucuresti Rent, una dintre companiile de rent-a-car din capitala cu vechime, ofera clientilor sai automobile din urmatoarele categorii:

● automobile mici
● automobile din clasa economica
● automobile compacte
● automobile urbane
● automobile utilitare
● automobile de tip SUV
● automobile de dimensiuni mari cu peste 5 locuri

Din postura de potential client al unei astfel de firme, trebuie sa oferi importanta detaliilor precum consumul, confortul, fiabilitatea etc. Pe site-ul Bucurestirent.ro, spre exemplu, o persoana care isi propune sa inchirieze o masina poate gasi automobile precum Volkswagen UP, Dacia Logan, Dacia Logan New, Renault Clio, Dacia Logan MCV, Dacia Duster sau Mercedes Vito.

Astfel, fie ca ai nevoie sa transporti obiecte de dimensiuni mari, sa calatoresti, sa te plimbi, sa transporti un numar mai mare de persoane sau sa vizitezi capitala, ai posibilitatea de a inchiria o masina pe gustul tau.

Avantaje la inchirierea unei masini

Din fericire, mediul online ofera infinite posibilitati, printre care si rezervarea unei masini in regim rent-a-car. Daca iti place sa iti folosesti timpul in mod eficient si eviti sa vorbesti la telefon sau sa pierzi timpul deplasandu-te la sediul firmelor cu care colaborezi, te vei bucura sa afli ca rezervarea unei masini poate fi facuta direct de pe site-ul Bucurestirent.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular cu datele tale, locatia de preluare, data inchirierii si data predarii. Apoi, alegi masina de care ai nevoie, iar reprezentantii firmei ti-o vor livra acolo unde ai nevoie.

Vrei sa inchiriezi o masina pe termen lung? Preturile sunt negociabile in acest caz, iar tu te poti bucura de tarife foarte avantajoase. Ai o firma ai carei angajati au nevoie de automobil de serviciu? Aceasta este cea mai eficienta metoda pentru tine.

Conditiile pentru inchirierea unei masini de la Bucuresti Rent sunt minime. Soferul trebuie sa aiba minim 21 de ani pentru masinile de oras si 23 de ani pentru masinile din clase superioare si permis de conducere cu o vechime de 1 an.

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp